Meest gestelde vragen (FAQ)

Vragen over de webshop?

Kan ik online een giftcard kopen?
Het online kopen van een giftcard is nog niet mogelijk. Wij werken er hard aan om dit in de toekomst te kunnen realiseren. Tot die tijd kun je een giftcard bestellen door een mail te sturen naar info@naughtywines.eu. Je krijgt vervolgens een factuur per email. Zodra die is voldaan ontvang je de giftcard. Deze procedure neemt maximaal 7 werkdagen in beslag. Ons streven is 4 tot 5 werkdagen.

Kan ik online een giftcard inwisselen?
Ja, dat kan door nadat je je bestelling hebt geplaatst bij het afrekenen de code van de giftcard in te vullen en daarna op verwerken te klikken. De korting wordt dan van het totaalbedrag afgehaald.

Naar welke landen bezorgen jullie?
Vooralsnog bezorgen we alleen op adressen in Nederland (geen postbussen). We werken er hard aan om dat de komende tijd uit te gaan breiden.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?
Vul het retourformulier op onze website in. Je ontvangt dan van ons een uniekticketnummer waarmee je je bestelling kunt retourneren.

Vragen over ons product

Vanaf welke leeftijd mag ik ;)Naughty Wines.eu drinken?
Onze wijnen bevatten alcolhol. Je mag dus vanaf je achttiende onze wijnen drinken. Drink onze wijnen wel met mate

Waar komen de wijnen vandaan?
;)Naughty Wines,eu werkt met een aantal geselecteerde leveranciers samen. Onze wijnen worden geïmporteerd uit Afrika, Europa (Frankrijk, Spanje, Italië) en Amerika.

Komen er met regelmaat nieuwe wijnen in het assortiment bij?
Ja, wij zijn continu op zoek naar wijnen om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden. Wil je deelnemen aan zo'n proeverij, houd dan onze nieuwsbrief in de gaten. Daarin publiceren we uitnodigingen voor een proeverij en kun je je aanmelden om er aan deel te nemen.

Zakelijk gerelateerde vragen

Is het mogelijk om grote aantallen te bestellen?
Ja, dat is mogelijk. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten die aantallen van meer dan 50 flessen van een soort wijn willen bestellen hebben we oplossingen op maat.
;)Naughty Wines zijn ideaal als relatiegeschenk, hierin kunnen wij ook oplossingen op maat leveren.
Net als bij klantenkaartprogramma's, kerstpakketten of andere incentives.
Neem contact via mail met info@naughtywines.eu of bel 076-8501212.

Steunen jullie goede doelen?
Ja, ;)Naughtywines.eu steunt The Kids Fund, een organisatie die fondsen werft om kleine lokale, organisaties die het leven van kinderen willen verbeteren ondersteunt. Wil je meer weten over The Kids Fund, check dan de website op The Kids Fund.

Created by: Visiecom

;)Naughty Wines staat voor verantwoord genieten.
Ook online vragen wij naar de leeftijd van onze bezoekers.
Ben je 18 jaar of ouder?

Geboortedatum